یک واگذاری و زیان صدها میلیارد تومانی سازمان اقتصادی کوثر به خانواده شهدا

سازمان اقتصادی کوثر به دلیل زمان بندی نامناسب در فروش شرکت سرمایه گذاری سبحان زیانی صدها میلیارد تومانی به خانواده شهدا و ایثارگران وارد کرده است.

به گزارش تحریریه، شرکت سرمایه گذاری سبحان که سازمان اقتصادی کوثر سهامدار اصلی آن بود در سال 1397 و در بدترین زمان ممکن واگذار شد.

اگرچه سازمان اقتصادی کوثر یک سازمان دولتی با شرح وظایف مشخص برای خدمت رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران است و باید تمام تصمیمات آن ضمن دارا بودن منطق کارشناسی؛ با شفافیت مطلق انجام شود، اما رقم و شرایط دقیق واگذاری در سایت سازمان اقتصادی کوثر موجود نیست و هر از گاهی خبری از جزئیات واگذاری این شرکت معتبر به گوش می رسد.

جدای از رقم و شرایط غیرشفاف در واگذاری سبحان، زمان واگذاری هم بحث برانگیز شده است. بلافاصله پس از واگذاری سبحان، بورس تهران پر کشید و در صورت عدم فروش در زمستان 96 و فروش در بهار 99 بیش از 700 درصد عایدی سازمان اقتصادی کوثر از این واگذاری بیشتر بود که نشان می دهد مدیریت ضعیفی بر سازمان اقتصادی کوثر حاکم است که در 12 سال گذشته باعث کوچکتر شدن این سازمان شده و رو به دارایی فروشی آورده است.

هر کارشناسی حتی با اندک تجربه و دانش می دانست که در یک موج تورمی؛ در نهایت همه بازارها و در راس آنها بازار سرمایه هم با به روزرسانی قیمتی مواجه خواهد شد و حیرت آور است که چرا چنین مساله ابتدایی از دید مدیریت سازمان کوثر مغفول مانده است.

شاخص کل بورس تهران در فروردین 1397 حدود 97 هزار واحد بود که در تیر ماه سال 99 از 1 میلیون و 450 هزار واحد بیشتر شد و حتی به 2 میلیون و 200 هزار واحد هم رسید و هم اکنون حدود 1 میلیون و 200 هزار واحد است.

بررسی ساده زمان بندی فروش سبحان نشان می دهد که محمدرضا اسکندری در 12 سال مدیریت بر سازمان اقتصادی کوثر از منطق کارشناسی بهره کافی نبرده است و با تصمیم های غیرکارشناسی خود به منافع جامعه هدف آسیب می زند.

پایان/

۴ تیر ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۴
کد خبر: 10878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 2
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • محمد IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۴
      0 0
      2 تا استدلال محکم بیارید آمار و ارقام واقعی داشته باشه منم به مدیریت این بنده خدا اعتراض دارم اما نقد باید تیز و برنده باشه
    • علی محمدی نیا IR ۰۷:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
      0 0
      سلام ضمن تشکر از تحلیل کننده موارد فوق،دقیقا اگر به کارنامه آقای اسکندری و مدیران منتخب ایشان نگاهی کارشناسانه کنیم متوجه میشیم که تصمیمات نادرست زیادی در رابطه با شرکتهای زیرمجموعه این سازمان گرفته شده که شامل انتخاب اعضای هیات مدیره برای شرکتهای تحت مالکیت سازمان که 90درصد هیچ تجربه ای در موضوع صنعت خدمات شرکتها نداشتند و حتی افراد گاها قانون تجارت رو هم بلد نیستند ،و نمونه آن طرح تکاک بود که به نتیجه نرسید و سازمانی که دارای ثروت‌ها ی عظیم از معادن خوب و کشت و صنعت و زربال طیور ،سبحان و..سایر کارخانجات بی نظیر است در زمان تحریم به چاپخانه پول تبدیل شدند و توجیهشون بیشتر هم شده به سرمایه فروشی رو میاره .چون جایگاه افراد انتخاب شده اشتباهه و این سرمایه های عظیم متعلق به خانواده های معظم شهدا هدر داره میره و قطعا کاملا از بین میره.راستی ریاست این نوع سازمانها ابدی است.ایا افراد نخبه در جامعه وجود ندارند اموال رو نجات بدهند.به ولله به سود رسوندن این شرکتها به آسونی انجام شدنیه ولی میدان در دست افراد غیر متخصص و ناآگاهه.